Seværdigheder i Greve

Der er mange fantastiske oplevelser at finde i nærområdet, når man er gæst på BB Hotel Albertine i Tune. Fra skønne naturområder til gastronomiske madoplevelser og et indblik i en del af Danmarks historie.

Man skal ikke køre meget mere end 10-15 minutter, før man ankommer til nogle af de bedste steder i Greve. Der er noget for hele familien, uanset om man er til kulturoplevelser, en tur på stranden eller en vandretur i de naturskønne områder.

Greve Mosede Fort

Adresse: Mosede Strandvej 87a, 2670 Greve

Hvis du er interesseret i historie, så er Mosede Fort netop for dig. Her kan du blive klogere på tiden omkring 1. verdenskrig.

Fortet stod klar i 1916 og var bygget til at skulle beskytte København under 1. verdenskrig. Efter krigen sluttede og indtil 2. verdenskrig blev det benyttet til militærøvelser. Fortet blev brugt helt indtil 1970, indtil det blev gjort offentligt.

Du kan tage en tur tilbage i tiden ved hjælp af fortets imponerende udstilling, som består af fotos, film, lys og lyd.

Udover det tilbyder Mosede Fort også aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne hele året rundt.

Der er mulighed for en halv times introduktion til museets udstillinger, som er inkluderet i billetprisen.

Rundvisninger tilbydes også efter aftale.

Éntre til fortet koster 90 DKK og er gratis for børn op til 18 år. Der er åbent alle dage undtagen mandag.

Greve Museum

Adresse: Bækgårdsvej 9, 2670 Greve

Med to faste udstillinger og skiftende særudstillinger i løbet af året, er der masser af kulturhistorie at komme efter på Greve Museum.

Museet har især fokus på hedebokultur i 1800-tallet samt forstadshistorie fra 1900-tallet. Udover det tilbyder de også foredrag, rundvisninger og forskellige aktiviteter hver måned.

Hvis du er kaffetørstig og lækkersulten, eller du bare har brug for et lille hvil efter dit besøg på Greve Museum, så kan der købes kaffe og kage på museumscaféen.

Éntre til Greve Museum er gratis. Museet er lukket mandag og lørdag, hele juli måned, på helligdage og mellem jul og nytår.

Mosede Havn

Adresse: Havnevej, 2670 Greve

Hvis det danske vejr tillader det, kan du benytte eftermiddagen eller aftenen med en gåtur langs kajen og kigge på de forskellige både, som ligger i Mosede Havn, eller kigge efter fisk i havnebassinet.

Ikke langt derfra ligger den smukke Mosede Strand med en nyrenoveret strandpromenade. Kiosken på strandpromenaden er dog kun åben i sommersæsonen fra maj til august.

Når sulten melder sin ankomst, kan du få en udsøgt madoplevelse på Restaurant Det Gamle Røgeri. Med to stjerner fra Den Danske Spiseguide i 2015 er du garanteret mad af højeste kvalitet.

Jenners Seaside restaurant tilbyder også et stort udvalg af frisk tilberedt fisk fra de danske farvande og derudover får du en vidunderlig udsigt til havet samt kystlinjen. Maden er inspireret af sæsonerne og der er selvfølgelig også mad at tilbyde til de, som ikke spiser fisk.

Hedeland

Adresse: Maglehøjgårdsvej, 2640 Hedehusene

Er du en aktiv person som elsker udendørsaktiviter? Så er Hedelandet lige noget for dig og det starter kun 400 meter væk fra BB Hotel Albertine.

Det naturskønne område består af 100 kilometer lange naturstier, som er perfekt til vandre- og løbeture.

Udover det kan man også finde legepladser, kælkebakker (hvis vejret er til det), fiskesøer og en friluftsfitnessbane bare for at nævne nogle få.

Er du til frokost eller aftensmad i det fri, kan der også findes grill-pladser med borde og bænke i området, som er til fri afbenyttelse.

Hedelandet er perfekt til hele den aktive familie.